Cemerong aku akan kembali

Cemerong aku akan kembali
Gerentiii Best laaa!

Mola-mola

Mola-mola
Ikan yang hampir pupus

The X-File

The X-File
Masih belum terjawab sehinga kini

Isnin, 12 Oktober 2009

Melawat Mini Zoo Di Kemaman









orang kalu sebut jer zoo mesti orang tau,haaaaaaaaa ni cita pasal mini zoo,kat kemaman sekarang ni ader bukak mini zoo,kalu dari binjai ke mini zoo tu tak la jauh mana tapi dlm lebih kurang 20min gak laaa,,,tapi kalu g skang nih dah banyak binatangnya,masa time aku g dulu sangkar banyak lagi kosong,tapi skang nih dah penuh daaa...
gambar-gambar yg aku ambik ni masa tu baru lagi lebih kurang dlm seminggu selepas perasmian,aku dengar cerita laa mula-mula first open tu orang dari seluruh kemaman turun bg support kat MB Terranug kita,time tu kalu kat pasar binjai lengang terus, laksa mak aku pun tak habis memang giler laaa org kemaman nih,hahahahahah tapi memang betul pun masa tu geng aku cerita sesak giler dlm mini zoo tu,jalan jem sampai selekoh bukit tangkal tuuu...hahahah tu aku cerita masa mula-mula mini zoo bukak laaa,skang nih ok dah,nanti kang ko orang tak nak pegi pulak..
tapi mini zoo ni memang ada keunikan tersendiri, aku malas laa nak citer lebey-lebey nanti ko orang boring pulak,so kalu ko nak tau keunikanya ko orang g laa time weekend tu senang-senangkan lah diri anda ke mini zoo ,,,,ZASSSSSSSSSSSSSSSSSSSss

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

My Pic

My favorite links!

Ketahuilah pergolakan polotik didalam Negara melalui Harakahdaily.net
Soal jawab Islam bersama Ustaz AZhar
Megikuti perkembangan semasa di dalam HarianMetro
Anda mungkin mencari sesuatu di dalam Mudah.com

Lagu yang anak aku suka

Strawberry Shortcake - Cuppycake .mp3
Found at bee mp3 search engine
You're my hunny bun, sugar plum, pumpy upmy upmy upmkin. You're my sweetie pie. You're my cuppy cake,gumdrop,shyummkums pure, The apple of my eye! And I love you so, and I want you to know that i'll always be right here. And I love to sing this song to you Because you are so dear!
Life is full of learning lesson. Whether we want to use the lessonPositively or fret and blame everything & everyone for the misfortune is upto us.I would like to ask for your forgiveness for anything wrong that I havesaid or done whether intentionally or unintentionally to all of you. AllThe best to all of you.


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com